Kies voor een Audi e-tron en ontvang een e-POUWER laadpaal voor slechts € 995,-

Wanneer je kiest voor de sublieme Audi e-tron dan is het wel zo comfortabel wanneer je hem thuis snel en eenvoudig kan opladen. Tijdelijk profiteer je bij aanschaf van een gebruikte Audi e-tron uit voorraad heel veel voordeel op een laadpaal. Zo betaal je geen € 2395,- maar slechts € 995,- voor de volledige installatie van je eigen laadpaal. Tel uit je winst! 

Met de innovatieve e-POUWER laadpaal van Pouw ga je altijd vol energie op weg. Onze laadpalen zijn van de hoogste kwaliteit en worden snel en vakkundig door onze specialisten geïnstalleerd. Met een laadpaal van e-POUWER hoef je je nooit meer zorgen te maken over de beschikbaarheid van een laadpaal. Je laadt je Audi e-tron gewoon op wanneer jou dat uitkomt.

Waarom nu kiezen voor de e-POUWER laadpaal?

Tijdelijk een laadpaal voor slechts € 995,- (t.w.v. van € 2.395,-)

Ben je op zoek naar een gebruikte Audi e-tron? Dan is dit het moment om contact met ons op te nemen. Tijdelijk koop je bij aanschaf van een e-tron uit voorraad een e-POUWER Eve Single Pro-line 11kW laadpaal voor slechts € 995,- in plaats van € 2.395,-! Deze prijs is inclusief:

  • Volledige en vakkundige installatie (online locatiecheck, voorrijkosten, tot 20 meter van de meterkast, tot 7 meter bekabeling, één muur doorboring, max. 1 meter graafwerk, wandmontage, datakabel, testwerkzaamheden);
  • Installatiepakket ‘Ready to Go’;
  • Data abonnement;
  • e-POUWER laadpas, waarmee je in heel Europa kunt opladen;
  • Oplaadkabel;
  • Uitleg en service, voor, tijdens en na de installatie.

Laad je op!