WLTP voor Volkswagen Bedrijfswagens: profiteer nog snel van voordeel!

Rij nu snel en voordelig weg in een Volkswagen Bedrijfswagen!

WLTP, wat moet je ermee? Je hebt er wellicht al over gehoord op tv- en reclamespotje en ook Volkswagen Bedrijfswagens hebben ermee te maken. Want vanaf 1 september moeten alle lichte bedrijfswagens verplicht volgende de nieuwe WLTP-testmethode worden getest. Dit kan betekenen dat de levertijd van een Bedrijfswagen behoorlijk kan oplopen. Gelukkig hebben wij een grote voorraad Bedrijfswagens ingekocht zodat jij snel en voor een scherpe prijs.

Ook voor Volkswagen Bedrijfswagens wordt straks de wereldwijd gestandaardiseerde testmethode WLTP gebruikt om het brandstofverbruik en de emissies te bepalen. Dit kan betekenen dat er een hoger brandstofverbruik en CO2 emissie wordt aangegeven. Ook persoonlijke keuzes voor motoren en optionele uitrustingen zullen invloed hebben op het brandstofverbruik en de CO2-waarden. Dit zagen we al eerder bij de personenwagens – in 2018 wijzigde voor personenwagens de regelgeving al – en het kan betekenen dat door nieuwe typegoedkeuring op alle modellen en motoren de levertijd best kan oplopen. Het kan dus zijn dat je behoorlijk langer moet wachten op een bestelde bus.

Grote Bedrijfswagenvoorraad

Om ervoor te zorgen dat je toch snel en voordelig zo’n fijne bus kunt kopen heeft Pouw een enorm grote voorraad Volkswagen Bedrijfswagens ingekocht. Van een standaard Caddy, tot een fraaie Transporter en de doordachte Crafter. Op onze Bedrijfswagenvestigingen staan straks honderden bussen voor je klaar, direct uit voorraad leverbaar en voorzien van een scherpe prijs.

Wij kijken mee vooruit

Omdat de levertijd kan oplopen adviseren wij om nu alvast na te denken over jouw wensen en behoeften wat betreft je bedrijfswagens. En natuurlijk denken we graag met je mee en geven we je geheel vrijblijvend inzicht in alle opties. Voor vragen over WLTP, de Volkswagen Bedrijfswagenmodellen of wanneer je een vrijblijvend adviesgesprek handig lijkt kun je altijd contact met ons opnemen. Of kijk eens in onze voorraad om te zien of jouw bus er misschien al tussenzit. We zijn je graag van dienst! 

Bekijk de Bedrijfswagenvoorraad