Vriendenprijs Weken bij Pouw Automotive

Stap in een slimme investering tijdens de Vriendenprijs Weken.

Uw voordeel kan oplopen tot wel € 4.800,-.

Voor vakmannen die slim investeren

Echte vakmannen weten het: tijdens de Vriendenprijs Weken krijg je flinke kortingen bij Volkswagen Bedrijfswagens. Maar ja… korting krijg je overal. Het gaat om slim investeren. Misschien vind je het daarom belangrijk dat onze bussen ook na jarenlang intensief gebruik lekker blijven rijden? Nog niet genoeg? Dan ga je vast voor de bewezen hoge restwaarde? Ook niks voor jou? Kom dan gewoon langs voor een kop koffie. Dat is bij ons altijd een slimme investering.

Volkswagen Caddy tot € 3.300,- voordeel

Dagelijks doen zich situaties voor die om een snelle, maar altijd professionele oplossing vragen. Met de Caddy Gesloten bestelwagen en de Caddy Maxi Gesloten bestelwagen zijn er twee auto's die vrijwel iedere uitdaging samen met u aankunnen. Ze zijn functioneler, flexibeler en veelzijdiger dan ooit. Deze wendbare en compacte bestelwagens bieden alles wat u nodig heeft om professioneel aan te komen bij uw klanten. Ontdek de Caddy nu zelf tijdens de Vriendenprijs Weken.

Naar Caddy actie

Naar Caddy Maxi actie

Naar voorraad

De Caddy.

Volkswagen Transporter tot € 4.800,- voordeel

70 jaar geleden introduceerde Volkswagen de Transporter gesloten bestelwagen. Een bestelbus die tegemoet kwam aan de wensen van echte vakmensen. Daar is 6 generaties eigenlijk nooit iets aan veranderd. Denkt u de innovaties, het verbeterde comfort, de vergrote veiligheid en extra kilometers op 1 liter diesel weg, dan is de bestelbus net als zijn voorgangers. Bij het kopen van de Transporter gesloten bestelbus krijg je dus méér… van hetzelfde. Ontdek de Transporter gesloten bestelwagen en dubbele cabine nu tijdens de Vriendenprijs Weken.

Naar Transporter actie

Naar Transporter dubbel cabine actie

Naar voorraad

De Transporter.

Volkswagen Crafter tot € 3.200,- voordeel

De Crafter maakt zwaar werk licht en uitgeroepen tot International Van of the Year 2017. Volkswagen heeft er alles aan gedaan om uw werkplek zo compleet mogelijk in te richten. Met heel veel opbergmogelijkheden, maximaal comfort en de nieuwste innovaties kunt u direct aan het werk. De houten vloer is de ideale basis voor het plaatsen van opbergsystemen van verschillende fabrikanten. In de hectische stad of op een druk bouwterrein staat de Crafter u bij met wel 15 assistentiesystemen. Met de Zijflankbescherming manoeuvreert u moeiteloos door smalle steegjes en langs obstakels. Trailer Assist helpt u bij het achteruitrijden en inparkeren met een aanhangwagen. Ontdek de Crafter nu tijdens de Vriendenprijs Weken.

Naar Crafter actie

Naar voorraad

De nieuwe Crafter.

Volkswagen Amarok tot tot € 2.000,- voordeel

De enige pick-up met off-road ABS. 100% premium. 100% pickup. Altijd. Onbegrensd off-road. Temperamentvol op het asfalt. De nieuwe Amarok combineert alles wat u verwacht van een exclusieve premium pick up: een krachtig design, een robuuste constructie en een hoog vermogen. Krachtiger dan ooit: de 165 kW 3.0 L TDI V6 motor heeft meer dan genoeg vermogen voor de zwaarste terreinen. De overboostfunctie het vermogen kort verhogen met wel 15 kW, afhankelijk van de rijomstandigheden. De nieuwe Amarok beschikt over een overtuigende combinatie van ruimte, hoog comfort, vele extra’s en bij Pouw Automotive! ontvangt u ook nog eens korting!

Naar Amarok actie

Naar voorraad

De Amarok

ECO lederen interieur vanaf € 499,-

Een extra luxe uitstraling voor uw Caddy, Transporter, Crafter of Amarok met het slijtvaste ECO leder, dat nu nog beter natuurlijk leder benadert. ECO leder is verkrijgbaar in de kleuren zwart, antraciet, kaneelbruin, beige, grijs of parelmoer grijs. Er zijn diverse afwerkingsmogelijkheden zoals: afwijkende kleur van de stiksels of middenbanen en perforatie van de middenbanen.

ECO Leder.

Volkswagen Service beloften

Kiest u voor een Volkswagen bedrijfswagen, dan staat uw bedrijfsvoering nooit stil. De kwaliteit van Volkswagen staat daarvoor garant. In combinatie met onze unieke, vergaande service is uw investering onderaan de streep de slimste investering. In onze bedrijfswagencentra staan wij altijd voor u klaar.

Onze 7 Servicebeloften.

De Vriendenprijs Weken actieperiode: van 6 september tot en met 4 november 2017.