SKODA CITIGO ͤ iV private lease

Tijdelijk Private Lease vanaf € 199,- per maand

De CITIGO ͤ iV is uitermate geschikt voor Private Lease. Tijdelijk Private Lease je hem zelfs vanaf € 199,- per maand!

Onze nieuwe elektrische stadsauto

Elektrische stadsauto's zijn enorm populair onder de mensen die zich veel in drukke steden begeven. De CITIGO ͤ iV is de eerste 100% elektrische auto van ŠKODA. De moderne looks die je van een stadsauto verwacht, gecombineerd met nog meer ruimte door zijn compacte techniek. Een garantie voor rijplezier, aantrekkelijk ontwerp, bijdrage aan een beter milieu, connectiviteit, grote actieradius en een snelle laadtijd. Kortom: waar voor je geld.

De CITIGO ͤ iV is uitermate geschikt voor Private Lease. Tijdelijk Private Lease je hem zelfs vanaf € 199,- per maand! Private lease via ŠKODA houdt in dat je in een nieuwe ŠKODA kunt rijden, maar dat de auto ons eigendom blijft. Je auto abonnement-kosten bestaan uit een vast maandbedrag. Je betaalt daarnaast alleen voor het opladen.

*Private lease actietarief, o.b.v. 60 maanden en 10.000 km per jaar, dit actietarief is geldig tot 20 december 2019 en op=op.

Bekijk model

Wat is de actieradius van de CITIGOᵉ iV? Hoe zit dit precies?

De CITIGOᵉ iV heeft een maximale actieradius van 260 km volgens de WLTP norm met de 60 Ah-accu met een inhoud van 36,8 kWh. De actieradius wordt beïnvloed door factoren zoals de voertuigconfiguratie, rijstijl en de gebruiks-, omgevings- en klimaatomstandigheden zoals de buitentemperatuur, de verkeerssituatie en het rijgedrag.
Het gebruik van airco of verwarming heeft grote invloed, onderschat dit niet. Ga hier slim mee om. Het is namelijk mogelijk om de auto tijdens het laadmoment (dus wanneer je CITIGOᵉ iV is aangesloten aan een laadstation) voor te verwarmen of te koelen. Radio en verlichting hebben nauwelijks invloed op de actieradius.

Hoe snel laadt de ŠKODA CITIGOᵉ iV op?

De CITIGOᵉ iV laadt met een 40 kW-gelijkstroomlader en het Combined Charging System (CSS) in slechts 1 uur op tot 80%. Bij een wisselstroomwallbox (7,2 kW) vergt het volledig laden van een lege accu 4-uur en 8 minuten. Bij een thuislaadstation duurt het 12,5u. Tevens is de CITIGOᵉ iV ook op te laden via de traditionele 230V-aansluitingen.

Wanneer kan ik de nieuwe CITIGOᵉ iV bij de dealer in het echt ervaren?

De nieuwe CITIGOᵉ iV is medio januari 2020 in het echt te ervaren bij je lokale ŠKODA dealer.

Vanaf wanneer kan ik de nieuwe CITIGOᵉ iV tijdens een proefrit ervaren?

Ervaar de de nieuwe CITIGOᵉ iV zelf tijdens een proefrit bij je lokale ŠKODA dealer. Vanaf de marktintroductie (naar verwachting medio januari 2020) kun je een proefrit maken.

Wat zijn de afmetingen en specificaties van de nieuwe CITIGOᵉ iV?

De CITIGOᵉ iV is dé ideale elektrische stadsauto. De specificaties zijn als volgt:

  • Lengte 3.597 mm
  • Breedte 1.645 mm
  • Hoogte 1.481 mm
  • Bagageruimte 250 liter
  • Vermogen 61 kW
  • Actieradius tot 265 km
  • Topsnelheid 130 km/u

Meer informatie over de ŠKODA CITIGOe iV ontvangen? Kom langs bij Pouw Automotive, of neem contact met ons op.