Profiteer tijdens het Mega Private Lease Festijn 2019!

5 redenen om nu te private leasen bij Pouw

Private leasen, het is enorm populair in Nederland en dat is niet voor niets. Je rijdt onbezorgd een nieuwe auto, voor een vast en laag bedrag per maand. Denk je dat private lease iets voor jou is? Dan is het Mega Private Lease Festijn 2019 hét moment om naar Pouw te komen voor een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA. Waarom? Dat leggen we je in 5 redenen uit. 


Private lease, we zullen het concept nog een keertje uitleggen. Voor een vast bedrag per maand rij je een nieuwe auto van Pouw. Je hoeft alleen nog te tanken. Dat betekent dat je geen zorgen hebt over kosten als afschrijving, rente, afleverkosten, verzekering,  wegenbelasting, reparaties, onderhoud, APK, schadeherstel, pechhulp  en vervangend vervoer na 24 uur. Maar waarom is dit het moment om in te stappen?

1. Superscherpe prijzen

Speciaal voor deze laatste maanden hebben wij de prijzen van onze auto’s eens stevig onder de loep genomen. Daarmee zijn natuurlijk ook de private lease tarieven flink verlaagd. Zo ben je verzekerd van ultra lage maandprijzen voor een nieuwe auto uit onze voorraad. Vraag een offerte aan en bekijk wat jouw droomauto maandelijks gaat kosten. 

Naar de voorraad

2. De keuze is reuze

Er staan op onze tien vestigingen in totaal meer dan 1000 nieuwe auto’s voor je klaar, waar je zo mee wegrijdt. Want wanneer je een private lease abonnement bij Pouw afsluit zorgen we ervoor dat je auto snel rijklaar wordt gemaakt, zodat je gauw van je nieuwe auto kunt genieten. Het is wel belangrijk dat je er snel bij bent, want voor deze voorraadauto’s geldt namelijk op=op.

3. De beste voorwaarden

Private leasen bij Pouw betekent dat je gegarandeerd bent van de allerbeste voorwaarden. Wij regelen het onderhoud en de reparaties voor je, zodat je verzekerd bent van de beste monteurs, service en onderdelen. En heb je toch pech of schade? Dan heb je standaard recht op vervangend vervoer. Bovendien is de schade- en ongevallenverzekering voor inzittenden inclusief. Lekker zonder zorgen op weg. 

4. Gratis € 250,- tanktegoed

Kies je nu voor het private leasen van een nieuwe Audi, Volkswagen, SEAT of ŠKODA uit onze voorraad dan krijg je van ons gratis € 250,- tanktegoed. Met onze zuinige modellen kun je daar heel wat plezierige kilometers mee maken. De actie loopt alleen nog in 2019 dus wacht niet te lang! 

5. Maak kans op een romantisch weekend weg

Heb je een verleidelijke auto gezien en is het liefde op het eerste gezicht? Twijfel dan niet langer. Want wanneer je kiest voor Pouw Private Lease maak je kans op één van de 10 romantische verwenweekendjes weg met diner cadeau.

Zoek jouw droomauto