Het is Herfst Sale bij Pouw!

Profiteert van extreem veel korting op een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad.

De herfst is hier! De dagen zijn korter, het mooie weer is nog schaars en de temperaturen beginnen nu echt te dalen. Maar wees niet getreurd. Wij warmen je op met de Herfst Sale bij Pouw. Je profiteert bij ons van extreem veel korting op een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen uit voorraad. 

Speciaal voor de Herfst Sale hebben wij de (private lease) prijzen van onze voorraadauto’s eens stevig onder de loep genomen. ‘Daar kan nog wel wat aan geschaafd worden’, zo verzekerde onze commerciële man. En daardoor profiteer jij nu van ultra lage prijzen op een nieuwe personenauto of bedrijfswagen uit voorraad. Bovendien zijn deze auto’s vaak voorzien van een extra hoge inruilpremie. Tel uit je winst! 

1000 nieuwe auto's

Wanneer je op zoek bent naar zo’n fijne nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen Bedrijfswagen dan is het nu echt tijd om jouw Pouw-vestiging te bezoeken. Kijk maar eens rond in onze nieuwe voorraad en verbaas je over de hoeveelheid keuze die we hebben. Er staan ruim 1000 nieuwe auto’s klaar op onze vestigingen, waar je lekker snel mee de weg op kunt. Het is wel belangrijk dat je er snel bij bent, want voor deze auto’s geldt op = op.

Bekijk de voorraad

Sla je slag!

Dus zit jouw auto in de herfst van zijn levensduur en ben je toe aan wat anders? Sla dan nu je slag tijdens de Herfst Sale bij Pouw. En houdt vooral ook de auto’s met het speciale herfstblaadje-logo in de gaten. Deze voorraadauto’s zijn namelijk voorzien van een extra hoge korting. Bezoek een van onze showrooms en kom langs voor een bezichtiging of proefrit!

Auto’s met extra korting