Wij leggen montagekosten aan banden.

Profiteer in september en oktober van gratis montage en balanceren.

Bij Pouw leggen we de montagekosten aan banden. Wanneer je in september of oktober onze werkplaats bezoekt voor een nieuwe set rubber op jouw Volkswagen, Audi, SEAT of ŠKODA, dan monteren en balanceren wij ze helemaal gratis. Zorg dat je er snel bij bent, want deze actie geldt zolang de voorraad strekt.

Onze monteurs staan helemaal klaar om je auto van nieuwe banden te voorzien. Normaal gesproken betaal je € 24,- per band voor montage en balanceren. Maar nu doen wij dit tijdelijk helemaal gratis! Deze actie geldt uitsluitend voor particulieren en het maakt niet uit welk merk auto je hebt en voor welke band(en) je kiest. Weten welke banden we aanbieden? Kijk dan in een van de merkenshops:

Bekijk de Volkswagen-banden.

Bekijk de SEAT-banden.

Bekijk de Audi-banden.

Bekijk de ŠKODA-banden.

Bekijk de Bedrijfswagen-banden.

Waarom nieuwe banden?

Bij Pouw kies je voor de perfecte autobanden voor ieder seizoen. Zo heeft je auto optimale grip en kom je veilig op je bestemming aan. Komt de temperatuur boven de 7 graden? Dan is het tijd om zomerbanden onder je auto te laten zetten. Als het temperatuurpeil juist weer zakt onder de 7 graden, kun je het beste je banden laten omwisselen voor winterbanden.

Kom langs voor een wissel!

Het kan natuurlijk zijn dat je banden versleten zijn. Dan is het essentieel om je banden te verwisselen. Kom snel langs bij Pouw voor een nieuwe set rubber en profiteer van gratis montage en balanceren. Plan je werkplaatsafspraak in via onze online planner of kijk in één van de webshop. Zien we je snel voor een bandenwissel?

Plan mijn bandenwissel.