e-Crafter voorraadvoordeel

Veel voorraadvoordeel op de e-Crafter

De e-CrafterToon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen.

Je hebt ondernemen. En je hebt duurzaam ondernemen.

Toon je duurzame ambitie en lease of koop nu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Dan heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je de voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is. Om je op weg te helpen met elektrisch rijden, is de e-Crafter, standaard uitgerust met een aantal services. Zo krijg je advies van experts over opladen, is er een rijtraining voor een maximale actieradius en hou je grip op je kosten met het inbegrepen onderhoud en garantie op de hoogvoltaccu. En dan hebben we het nog niet gehad over het ongekende rijcomfort van de nieuwe e-Crafter. Verschil moet er zijn.

Bekijk de voorraad

VW bedrijfswagens voorraadvoordeel

Profiteer nu van € 7.500 duurzaamheidspremie

Totaal voordeel € 5.031

De e-CrafterToon je duurzame ambitie en lease of koopnu je allereerste elektrische bedrijfswagen: De e-Crafter. Profiteer nu van € 7.500 duurzaamheid premie en rijd met Full Operational Lease voor € 834 per maandzorgeloos in een gloednieuwe e-Crafter, inclusief onderhoud en reparatie. Met de e-Crafter heb je altijd toegang tot de binnenstad en krijg je voorkeur van klanten voor wie duurzaamheid een prioriteit is.

Laadruimtevolume

Probleemloos inladen

Voor koeriers-, expres- en pakketdiensten telt elke centimeter laadruimte. Des te beter is het dat je met de e-Crafter niets hoeft te missen. De accu is gemonteerd in een ruimtebesparende constructie onder de laadvloer. Het model beschikt dus over de gebruikelijke laadruimte van maximaal 10,7 m³ en een laadhoogte van 1.861 mm.

Laadvermogen

Opgewassen tegen loodzware taken

Er is nauwelijks een klus te zwaar voor de e-Crafter. De bestelwagen is speciaal ontwikkeld voor koeriers-, expres- en pakketdiensten met een laadvermogen tot 1.050 kg.