Ontdek de complete Volkswagen SUV-familie bij Pouw!

Kom de SUV’s ervaren bij Pouw!

Dus je bent op zoek naar een nieuwe Volkswagen met zo’n fijne hoge instap? Dan ben je bij Pouw aan het juiste adres! Met de komst van de nieuwe Volkswagen T-Cross is de SUV-familie helemaal compleet en ook de Volkswagen T-Roc, Tiguan of Touareg zijn het ontdekken stuk voor stuk waard!

Als je kiest voor een Volkswagen SUV bij Pouw dan maak je altijd een goede keus. De auto’s combineren namelijk hun stoere design met krachtige prestaties. En daarbij hebben ze een fijne hoge instap met de ruimte en het comfort van een gezinsauto. En met de uitgebreide SUV-familie van Volkswagen is er voor ieder wat wils. 

De eigenwijze Volkswagen T-Cross

Tijdens zijn introductie bij Pouw kreeg de nieuwe Volkswagen T-Cross de handen massaal op elkaar. En terecht! Want de nieuwste telg van Volkswagen is voor mensen die niet in een hokje zijn te plaatsen. Het is een compacte SUV met een lekker eigenwijs karakter, veel mogelijkheden om hem te personaliseren en verrassend veel binnenruimte. De T-Cross is een SUV die net zo veelzijdig is als jij en jouw leven. Je ervaart hem binnenkort bij Pouw. 

Bekijk de T-Cross voorraad

De verrassende Volkswagen T-Roc

Wanneer je in de markt bent voor een compacte SUV en je vindt een rijke uitrusting belangrijk dan is de Volkswagen T-Roc een uitstekende keus. De bagageruimte is verrassend groot en bovendien kun je de T-Roc vol toffe features en 4MOTION vierwielaandrijving bestellen. En ook de Volkswagen T-Roc is in vele smaken en geheel naar wens samen te stellen.


Bekijk de T-Roc voorraad

De sportieve Tiguan en Tiguan Allspace

De Volkswagen Tiguan is een strakke SUV die vol gestopt zit met slimme systemen en innovaties. Op die manier loop jij vooruit op het gebied van veiligheid, comfort en connectiviteit. De Tiguan is er in verschillende uitvoeringen en zeker met het sportieve R-Line pakket oogt hij lekker atletisch. En wil je met 7 personen op pad? Kies dan voor de zeer ruime Tiguan Allspace. Dat hij standaard al zeer luxe is uitgerust is natuurlijk mooi meegenomen.

Bekijk de Tiguan voorraad

De sublieme Volkswagen Touareg

De godfather van de SUV-familie is de Volkswagen Touareg. Deze schitterende SUV laat bij iedereen een verbluffende indruk achter. Zijn motoren zijn subliem en krachtig en zijn design is geraffineerd. Je geniet optimaal van zijn stijl en luxe terwijl de auto door een modderige zandweg ploegt. De Touareg is klaar voor iedere ondergrond en is de ultieme combinatie tussen kracht en klasse.


Bekijk de Touareg voorraad

Kom de SUV’s ervaren bij Pouw!

Voor welke Volkswagen SUV je ook kiest, je zit altijd comfortabel. Met hun hoge zit heb je lekker veel overzicht en de vele standaard en optionele veiligheidssystemen zorgen ervoor dat je heerlijk de weg op kunt. Wil je ze zelf eens komen ervaren? Plan dan een proefrit met een van onze modellen of kijk eens in onze voorraad of jouw SUV ertussen zit.