Audi Selectie :plus Onmiskenbaar Audi.

Profiteer nu van 20% korting op alle Audi originele accessoires!

Bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion profiteert u nu van 20% korting op originele accessoires!

Audi occasion actie

Profiteer nu van 20% korting op alle Audi Originele Accessoires bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion. Deze actie is geldig van 1 tot en met 31 juli 2018 op Audi dealer occasions tot maximaal zes jaar oud. Maak uw favoriete Audi occasion nog completer en voeg extra accessoires zoals lichtmetalen wielen, een afneembare trekhaak of dakdragers toe, tijdelijk met 20% korting.

Altijd in topconditie

Wie anders dan Pouw kan een perfecte Audi met enige praktijkervaring leveren? Een gebruikte Audi komt niet zomaar in aanmerking: Audi Selectie :plus occasions zijn niet ouder dan zes jaar met maximaal 160.000 kilometer op de teller. Het onderhoud is altijd volgens de fabrieksvoorschriften uitgevoerd en de auto wordt ook nog onderworpen aan een 130-puntencheck. Vanzelfsprekend gaat een Audi Selectie :plus occasion met 12 maanden garantie en Audi Mobiliteitsgarantie de showroom uit.

Upgrade uw Audi Selectie :plus occasion

Heeft u uw favoriete Audi occasion gevonden maar wilt u sportievere velgen, een fietsendrager, trekhaak of sierlijsten? Dan is het tijdelijk nog aantrekkelijker om deze direct bij aankoop van uw Audi occasion aan te schaffen. Wanneer u in juli een Audi Selectie :plus occasion koopt, ontvangt u namelijk 20% korting op Audi Originele Accessoires. Benieuwd welke accessoires u toe kunt voegen aan uw Audi?

Naar Audi webshop

 

Deze actie is geldig op orders in de periode van 1 tot en met 31 juli 2018 en geldt alleen bij aanschaf van een Audi Selectie :plus occasion tot maximaal 6 jaar oud (of 160.000 kilometer). Vraag uw verkoopadviseur naar de voorwaarden.