Audi Wintercheck

Profiteer van de wintercheck

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de Audi Wintercheck weet u zeker dat uw Audi winterproof is.

Uw Audi weer volledig winterproof

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de vakkundig uitgevoerde Audi Wintercheck weet u zeker dat uw Audi winterproof is. Daarnaast kunt u bij uw Audi dealer terecht voor de wielen service of koopt u direct uw Audi winterset of sneeuwkettingen.

Audi Wintercheck

Wat uw plannen ook zijn deze winter, met de vakkundig uitgevoerde Audi Wintercheck weet u zeker dat uw Audi winterproof is. Voor € 20,- controleren onze specialisten uw Audi uitvoerig op 39 essentiële punten, zoals de remmen, banden, accu, verlichting, verwarming en carrosserie. Als het nodig is, vullen we vloeistoffen gratis bij. Ook ontvangt u een Audi ijskrabber cadeau.

Maak een afspraak

Wielen service

Met de Audi Wielen Service wisselt u voor slechts € 39,- uw zomerset eenvoudig om voor uw winterset. De banden worden gecontroleerd op beschadigingen, bandenspanning en slijtagepatroon en u krijgt advies over de status en eventuele vervangingstermijn.

Maak een afspraak

Audi Winterbanden

Bij temperaturen onder de 7 graden Celsius wordt het rubber van de zomerband hard. Het gevolg: minder grip en een langere remweg. Continental en Uniroyal winterbanden zijn t/m 31 december 2019 al leverbaar vanaf € 59,- per band, exclusief montage.*

Maak een afspraak

Audi Wintersets

Met Audi originele wintersets, die speciaal zijn ontwikkeld voor uw Audi, geniet u deze winter in stijl van de best mogelijke rijeigenschappen en grip. Ontdek welke Audi originele wintersets er met een speciale korting voor uw Audi zijn.**

Maak een afspraak

Accessoires

Audi sneeuwkettingen

De Audi sneeuwkettingen in diamantpatroon zijn gemaakt van 12 mm dik roestvrij staal en verkrijgbaar vanaf € 99,-

Bekijk product

Audi Winterverzorgingsset

De Audi Winterverzorgingsset is nu verkrijgbaar voor € 14,95


Bekijk product

Audi bagageruimteschalen

Alle bagageruimteschalen zijn tijdelijk verkrijgbaar voor € 89,95

Bekijk product

Audi mattensets

Alle mattensets zijn nu verkrijgbaar voor € 39,95

Bekijk product