https://afejidzuen.cloudimg.io/crop/2880x1200/n/https://s3.eu-central-1.amazonaws.com/pouw-nl/07/19-audi-aircocheck.jpg?v=1-0

Aircocheck & onderhoud

Bij Pouw al vanaf € 99,-
 

Airco-onderhoud vanaf slechts € 99,-

Jouw complete aircosysteem gecontroleerd, onderhouden en voorzien van een volledige geurbehandeling voor slechts € 99,-. En dat service op het hoogste niveau op een verrassend aantrekkelijk prijsniveau kan plaatsvinden bewijzen we bij Pouw heel graag. 

Maak nu een afspraak voor compleet onderhoud van het aircosysteem inclusief geurbehandeling vanaf slechts € 99,-.

Het belang van een perfect werkend aircosysteem

Niet iedereen weet hoe cruciaal een perfect werkend aircosysteem is. Bij Pouw wel. Zo weten wij zeker dat je een stuk prettiger onderweg bent wanneer je kwalitatief goede en dus gezondere lucht inademt. En zo weten wij ook zeker dat je zometeen een stuk frisser op weg bent als de zomer begint. 

Tijdig regulier onderhoud van jouw airco kan daarnaast duur onderhoud op de lange(re) termijn voorkomen. Want op het moment dat er echt iets mankeert aan de airconditioning van je auto, sta je bijna altijd voor een grote uitgave. Allemaal zaken die misschien voor zich lijken te spreken en dat horen ze ook te doen, tenminste, als je zorgt dat jouw aircosysteem in topconditie is en blijft.