Aanvragen en declaraties

Als berijder en als wagenparkbeheerder heeft u diverse documenten nodig om alle zaken omtrent uw leaseauto of uw wagenpark te regelen. Deze persoonlijke documenten en services hebben we voor u op deze pagina in één overzicht geplaatst.

Contact

Heeft u nog vragen of verzoeken die betrekking hebben op uw leaseauto? Dan kunt u contact opnemen met de BerijdersDesk van VWPFS. Deze Desk is bereikbaar op werkdagen tussen 8.00 uur en 17:30 uur. Voor dringende zaken, zoals pech en schade staan zij 7 dagen per week, 24 uur per dag voor u klaar. Het telefoonnummer van VWPFS is 033 - 454 95 55 en via mail zijn zij te bereiken via Berijdersdesk@vwpfs.nl. 

Berijdersverklaring / parkeervergunning

Heeft u een berijdersverklaring nodig? Via de onderstaande button kunt u als berijder van een Volkswagen Pon Financial Services leaseauto deze verklaring eenvoudig aanvragen. Bovendien is het hier ook mogelijk om bijvoorbeeld een parkeervergunning te verkrijgen.

Verklaring / vergunning aanvragen

Kentekencard

Bij verlies of diefstal van uw kentekenbewijs kunt u dit melden via onze BerijdersDesk of via het onderstaande formulier. VWPFS vraagt vervolgens een nieuwe kentekencard voor u aan. Met de nieuwe card kan Pouw nieuwe kentekenplaten met duplicaatcode bestellen en monteren.

Kentekencard aanvragen

Groene kaart

Wilt u een groene kaart aanvragen? Dat kan via het onderstaande formulier. Wij zorgen ervoor dat de kaart zo spoedig mogelijk naar u wordt toegestuurd.

Groene kaart aanvragen

Brandstofpas of pincode aanvragen

Heeft u een nieuwe brandstofpas of een nieuwe pincode voor uw pas nodig? U vraagt het aan via de onderstaande button. Wij zorgen ervoor dat uw pas of pincode zo spoedig mogelijk naar u wordt toegestuurd.

Brandstofpas / pincode aanvragen

Schadeformulier

Heeft u geen Europees schadeformulier meer? Dan is het via de onderstaande button mogelijk om gemakkelijk en snel een nieuw exemplaar te downloaden. Wilt u liever een originele papieren versie? Vul dan het formulier in. We sturen u zo spoedig mogelijk een nieuw schadeformulier toe.

Schadeformulier aanvragen

Schadevrijverklaring

Heeft u via Pouw en VWPFS een leaseauto geleaset? Dan kunt u een schadeoverzicht opvragen over de periode dat u met de leaseauto heeft gereden. Deze verklaring kunt u overleggen aan een nieuwe verzekeraar om korting op uw premie te krijgen.

Schadevrijverklaring aanvragen

Servicepas

Wilt u een servicepas aanvragen? Dat kan via de onderstaande button. Wij zorgen ervoor dat de kaart zo spoedig mogelijk naar u wordt toegestuurd.

Servicepas aanvragen

Fiscale catalogusprijs

Wilt u de fiscale waarde van uw leaseauto weten? Dat kan. Via de onderstaande button kunt u een formulier invullen zodat u een document ontvangt met de fiscale waarde van uw auto.

Fiscale catalogusprijs opvragen