Actiepagina Header

Profiteer van extreme Volkswagen private lease korting!

Pak nu 75 uur lang €30,- per maand extra voordeel.

Een gloednieuwe Volkswagen private leasen tegen een extreem scherp maandtarief? Zorg dan dat je er op tijd bij bent tijdens de Flash Sale van Pouw Volkswagen! In deze 75 uur durende actie profiteer je van €30,- extra korting per maand, bovenop de landelijke prijs, op de Volkswagen Polo, T-Cross, Taigo en T-Roc!

Pouw bestaat dit jaar 75 jaar. Een goede reden om jou 75 uur lang heel veel private lease voordeel te geven. Vanaf vrijdag 20 mei 08:00 uur tot en met maandag 23 mei 11:00 uur profiteer van ongekend veel korting op Volkswagen private lease. De Flash Sale noemen we dat.

De Flash Sale is begonnen!

163A2941

Volkswagen Polo private lease sale

Van €369 voor €339

De nieuwe Polo is bij ons uit voorraad leverbaar! Het populaire model is net zo compact als je gewend bent, maar nu nog completer. Zijn uiterlijk is flink aangepakt, zoals de fraaie en opvallende LED-verlichting. Dat geeft de nieuwe Polo een sportieve look. Binnenin geniet je van zijn verrassend ruime interieur en heel veel opties. Ja, de VW Polo is lekker vol van zichzelf.

De Polo lease je nu niet voor €369 maar voor slechts €339 per maand, op basis van 10.000 kilometer en een looptijd van 48 maanden. Dat is toch niet normaal? Vraag nu jouw private lease offerte aan!

Volkswagen T-Cross - Header

Volkswagen T-Cross private lease sale

Van €409 voor €379

Werk, vrienden, familie en hobby’s. Elk moment in het leven is anders. Wat je ook onderneemt, de T-Cross staat voor je klaar. De veelzijdigheid van de Volkswagen T-Cross past helemaal in jouw drukke leven. Hij is veilig en functioneel, zonder zijn stoere karakter te verliezen.

De T-Cross lease je nu niet voor €409 maar voor slechts €379 per maand, op basis van 10.000 kilometer en een looptijd van 48 maanden. Een extra scherpt tarief! Vraag nu jouw private lease offerte aan!

Taigo - Home

Volkswagen Taigo private lease sale

Van €399 voor €369

De fraai vormgegeven Taigo combineert zijn sportieve looks met veel ruimte en tal van styling- en personalisatieopties. Hij oogt lekker atletisch en excentriek, met zijn schuin aflopende achterzijde en apart vormgegeven LED-verlichting. Zijn interieur heeft een sublieme afwerking, veel comfort en de allernieuwste technologieën.

De Taigo private leasen kost nu geen €399 maar slechts €369 per maand, op basis van 10.000 kilometer en een looptijd van 48 maanden. Iets voor jou? Vraag nu jouw private lease offerte aan!

volkswagen-troc-facelift-2022-pouw (3)

Volkswagen T-Roc private lease sale

Van €459 voor €429

Volkswagen heeft de T-Roc in een nieuw jasje gegoten. En het moet gezegd, het staat de compacte SUV uitstekend! De nieuwe T-Roc is rijker, slimmer en eigenzinniger geworden en hij heeft bovendien heerlijke rijeigenschappen. Ontdek de nieuwe T-Roc bij Pouw en we beloven je, je komt niets tekort!

De T-Roc private lease je tijdens de Flash Sale niet voor €459 maar voor slechts €429 per maand, op basis van 10.000 kilometer en een looptijd van 48 maanden. Mooie deal toch? Vraag nu jouw private lease offerte aan