header met open huis

De Open Huis Weken bij Pouw Zwolle!

Kom jij een kijkje nemen op onze nieuwe vestiging?

Heb jij onze nieuwe vestiging in Zwolle al gezien? Nee? Kom dan naar de Open Huis Weken bij Pouw Zwolle! We leiden je graag rond in onze gloednieuwe ŠKODA- en SEAT-showroom en heten je van harte welkom in de opgefriste Volkswagen-winkel!

We hebben wat te vieren, want vanaf nu zijn wij officieel dealer van ŠKODA. We laten je graag onze prachtige nieuwe showroom zien en daarnaast staan alle modellen voor je klaar om te proberen. Laten we ook die nieuwe SEAT-showroom niet vergeten en ook het opgefriste onderkomen van VW mag er zijn.  

Een bezoekje waard

Hoog tijd om even langs te komen, want in de hele maand september staan er tijdens de Open Huis Weken een hoop leuke extra’s op je te wachten. Uiteraard laten we je graag de nieuwe showroom zien en daar hoort natuurlijk ook een kop koffie en een traktatie bij. Ben je ondertussen aan het rondneuzen in al die mooie modellen? We hebben ze ook als demonstratiemodel beschikbaar zodat je een proefrit kunt maken. Bovendien krijg je van ons een toffe goodie mee. 

Maak kans op een unieke F1-fiets!

Iedereen die tijdens de Open Huis-weken langskomt maakt kans op één van de twee unieke Gazelle Formule 1 fietsen! Zien we je snel? 

De informatie in dit nieuwsbericht was actueel op de datum van publicatie. Wijzigingen in modellen, uitvoeringen, prijzen, technische specificaties, afbeeldingen, of andere informatie zijn te allen tijde voorbehouden. Genoemde prijzen betreffen consumentenadviesprijzen. Het staat dealers en servicepartners vrij eigen verkoopprijzen en kortingen te hanteren. Aan de inhoud van dit nieuwsbericht kunnen geen rechten worden ontleend. * Alle prijzen vermeld in dit nieuwsbericht zijn, tenzij anders vermeld inclusief BTW en BPM, kosten rijklaar maken, recyclingsbijdrage en legekosten. Zie voor verkoopinformatie volkswagen.nl.