ID3-pure-header

Volkswagen ID.3 Pure

Zakelijk lease een splinternieuwe Volkswagen ID.3 Pure

Nu bij Pouw - Zakelijk lease de Volkswagen ID.3 Pure vanaf € 399,-

De Volkswagen ID.3 zakelijk leasen? Dat is een uitstekende keus! Want met de ID.3 lease je een heerlijke auto, zonder poespas. Tijdelijk profiteer je bij Pouw van een ongekend laag maandtarief op de Volkswagen ID.3. Snel en eenvoudig zakelijk leasen via onze leasemaatschappij XLLease tegen het scherpste maandtarief van Nederland!

De rijke uitrusting van de ID.3 Pure

De Volkswagen ID.3 Pure maakt jouw rit heerlijk comfortabel. Standaard is deze ID.3 uitgerust met de volgende zaken:

 • Rijstrookbehoudassistent (Lane Assist)
 • Automatische afstandsregeling (Adaptive Cruise Control)
 • Parkeersensoren voor en achter (Park Distance Control)
 • Koplampverlichting LED
 • Navigatiesysteem 'Discover Pro' incl. streaming & internet
 • Telefoonvoorbereiding Plus, inclusief draadloos laden

Al vanaf € 399,- per maand - profiteer nu!

Ben jij enthousiast over het zakelijk leasen van de Volkswagen ID.3 Pure bij Pouw? Al vanaf € 399,- op basis van een looptijd van 60 maanden en 10.000 kilometer per jaar rijd je gemakkelijk en zorgeloos met hem weg. Gegarandeerd een laag vast maandbedrag. Inclusief wegenbelasting, verzekering, onderhoud, APK en pechhulp. Wil je meer weten of eerst even een proefritje maken? 

Wil je meer weten over het zakelijk leasen van een ID.3 Pure?

ID.3 Voordelen private lease

Zakelijk lease de ID.3 Pure

 • 1

  Doe vrijblijvend een zakelijk lease aanvraag

  Via een formulier op deze pagina, via onze chat of door contact op te nemen met een van onze vestigingen.

 • 2

  Personaliseer je zakelijk lease contract

  Onze online adviseurs nemen contact met je op en checken samen met jou welke opties je wilt. Denk bijvoorbeeld aan de looptijd, het aantal jaarlijkse kilometers en je eigen risico. Mocht je willen proefrijden dan kan dat uiteraard.

 • 3

  De offerte wordt naar je opgestuurd

  Wij sturen je een persoonlijke Pouw zakelijk lease-offerte waar je in één oogopslag kunt zien wat jouw definitieve maandbedrag wordt. Ook de eventuele taxatie van je inruilauto staat hierin vermeld. Ga je akkoord? Dan kun je het Pouw zakelijk lease-contract ondertekenen!

 • 4

  De aflevering

  Yes, het is zover! Tijd om kilometers te maken. Wij overhandigen je de sleutels en je kan vanaf nu onbezorgd rijden in jouw gloednieuwe droomauto!

Veelgestelde vragen

De ID.3 is ongeveer net zo groot als een Golf, maar biedt de binnenruimte van een veel grotere auto. Dit maakt de ID.3 ook zeer geschikt als stadsauto. Doordat er minder ruimte nodig is voor de motor en aandrijving, blijft er van binnen meer ruimte over voor jou, je passagiers en je bagage.

De ID.3 is 4,26 m lang, 1,81 breed en 1,55 m hoog. Zijn wielbasis bedraagt liefst 2,77 m. De draaicirkel is met 10,2 meter opmerkelijk klein. Voor het vervoer van bijvoorbeeld fietsen is de ID.3 leverbaar met een speciale trekhaak (laadvermogen 55 kg).

Door de elektrische aandrijving heeft de ID.3 geen middentunnel. Samen met de slimme indeling leidt dat tot een ongekend ruim ‘open space’-interieur met vijf zitplaatsen. De bagageruimte heeft een inhoud van 385 liter.

Jazeker! Bij Pouw verkoop je gemakkelijk en snel je auto tegen een eerlijke prijs. Met onze autokennis van de merken en een ruime ervaring van de waarde van gebruikte auto’s kunnen we heel snel bepalen wat jouw auto waard is. Op die manier krijg jij direct en snel een eerlijk bod voor je auto. Vraag hier een inruilvoorstel aan en ontvang binnen 4 uur een gegarandeerd bod.

Met ID.3 met 45 kWh accu rijd je maximaal 351 kilometer. Het aantal kilometers dat je kan rijden, is onder andere gebaseerd op jouw rijgedrag, de accessoires op de auto, buitentemperatuur, verkeerssituatie en andere omstandigheden.

ID.3 footer