ID.3_Pouw

Ervaar de Volkswagen ID.3 zelf

Plan proefrit

De Volkswagen ID.3 - maak nu een proefrit!

Ontdek de nieuwe Volkswagen ID.3 met een proefrit bij Pouw. Eindelijk een auto die je het vertrouwen geeft om voor elektrisch rijden te kiezen. Met een ruime actieradius zodat jij zonder zorgen overal naartoe rijdt. De nieuwe Volkswagen ID.3 combineert zijn gebruiksgemak met heerlijk comfortabel rijden en bij Pouw kunnen we niet wachten om het jou te laten ervaren. 

Vul hieronder het inschrijfformulier in en wees verzekerd van een vrijblijvende proefrit met de nieuwe Volkswagen ID.3.

Proefrijden in de ID.3? Het is vrijblijvend.

ID.3_Pouw_voordelen

De voordelen van rijden met een ID.3

 • check

  Bespaar op je brandstofkosten

  Een kilometer rijden op benzine of diesel is een stuk duurder dan op elektriciteit. Het ligt eraan waar je oplaadt, maar het kan zomaar 2 tot 3 keer goedkoper zijn om elektrisch te rijden.

 • check

  Geen wegenbelasting en BPM

  De overheid helpt jou om groener te rijden. Daardoor betaal je bij aanschaf van een ID.3 geen BPM (aanschafbelasting) en hoef je ook geen wegenbelasting te betalen.

 • check

  Ga voor een beter klimaat

  De volledig CO2-neutraal geproduceerde Volkswagen ID.3 stoot ook tijdens het rijden geen CO2 uit. En laad je op met groene stroom? Dan ben je helemaal goed bezig voor het milieu.

 • check

  Betaal minder onderhoudskosten

  De nieuwe Volkswagen ID.3 heeft een stuk minder bewegende onderdelen. Ook hoeven wij de olie niet te verversen. Daardoor betaal je bij Pouw een stuk minder voor een onderhoudsbeurt.

Extra aantal Volkswagen ID.3 ingekocht!

De nieuwe Volkswagen ID.3 blijkt ontzettend populair. Gelukkig hebben wij nog een aantal exemplaren van de Volkswagen ID.3 Life en Business ⚡ ingekocht.

Profiteer snel van deze voorraadauto's, want op = écht op

ID3_Pouw_interieur