GWW3

Zorg dat je niet te laat bent. Sluit nu nog je 2021 deal en profiteer!

Sla deze sportzomer je slag, want OP = OP!

Wil je nog in 2021 genieten van een gloednieuwe auto? Kom dan zo snel als je kan naar Pouw, tijdens de Gouden Wissel Weken! Vanwege het wereldwijde chiptekort lopen de levertijden van nieuwe auto's in een rap tempo op, dus beslis nu al, voordat het écht te laat is! 

Je profiteert bij ons tijdelijk van een extra inruilpremies en een hogere transferwaarde voor je huidige auto.  Ga voor die gouden wissel! Bekijk onze online topselectie, doe eenvoudig een transferverzoek of kom langs in één van onze stadions.

Waarom nu profiteren?

Voorkom dat je jouw nieuwe auto misloopt door het chiptekort

Wereldwijd is er groot tekort aan chips. Niet de chips die je uit een grote kom eet tijdens één van de spannende sportwedstrijden deze zomer. Nee, het zijn chips die worden gebruikt in apparaten zoals smartphones, laptops en auto’s. Daarom is het slim om nu alvast een nieuwe auto te bestellen, of om te kiezen voor een nieuwe auto uit onze voorraad. Wacht niet te lang met beslissen en kies voor een nieuwe Volkswagen, Audi, SEAT, ŠKODA of Volkswagen bedrijfswagen. Op is namelijk echt op. Je profiteert van tot € 2.000,- inruilpremie en tot zelfs € 5.000,- voorraadvoordeel. Dat is pas winnen!

Bekijk onze grote selectie topspelers en profiteer van extra sportieve inruilpremies!

Jouw auto heeft een extra hoge transferwaarde

Ook op de occasionmarkt zitten we in een roerige transferperiode. Het aanbod topoccasions is schaars! Daarom zijn wij op zoek naar toptalenten, die de selectie van Pouw komen versterken. Heb jij een jong gebruikte auto en ben je van plan om hem in te ruilen? Dan is het nu tijd om bij ons langs te komen! Wij bieden extra hoge inruilwaardes op een gebruikte auto. Benieuwd wat jij voor je auto krijgt wanneer je hem inruilt voor een nieuwe?