Q2

Schakel over op de Audi Q2 en profiteer van 50% korting op een S tronic automaat!

Vraag een vrijblijvende proefrit aan

De Q2 S tronic met liefst €2.950,- voordeel

De Audi Q2 is een compacte en sportieve SUV die perfect is voor zowel stadsritten als een langere tocht. En nu kun je deze Q2 rijden met 50% korting op de S tronic automatische versnellingsbak. Dat komt neer op maar liefst  €2.950,- voordeel!

De Q2 biedt een zeer prettige rijervaring met zijn krachtige motoren en precieze besturing. De S tronic automatische versnellingsbak zorgt voor soepele en snelle versnellingen, waardoor rijden nóg comfortabeler wordt. Met deze 50% voordeel kan je genieten van premium technologie tegen een betaalbare prijs.

Veiliger en gemakkelijker rijden met de S tronic automaat in de Q2

De Audi Q2 met S tronic automaat zit vol met innovatieve veiligheids- en connectiviteitsfuncties, waaronder parkeerhulp achter, LED-koplampen en Apple CarPlay. Met deze technologieën kun je veiliger en gemakkelijker rijden dan ooit tevoren. Een fijne S tronic automaat past daar natuurlijk helemaal perfect bij. 

Q2

Kies jouw Audi Q2 met S tronic automaat

Kortom, de Audi Q2 met 50% korting op de S tronic automatische versnellingsbak is de perfecte keuze voor degenen die op zoek zijn naar een sportieve, veilige en connectieve SUV. Profiteer nu van deze aanbieding en maak een proefrit om te ervaren hoe deze premium technologie je rijervaring verbetert.