Volkswagen service en garantie

Offerte op maat?

U wilt een auto die in topconditie is en blijft. Dat vraagt om regelmatig onderhoud. Kiest u voor uw Pouw Volkswagen-dealer, dan weet u zeker dat uw auto in de beste handen is. Wij kennen uw auto van A tot Z en werken met perfect passende, originele Volkswagen-onderdelen. En dat terwijl u voor onze service niet meer kwijt bent dan bij de gangbare garagehouder. Hoe u uw auto het beste onderhoudt, hangt af van het aantal kilometers dat u per jaar rijdt. Maar een goed onderhouden auto levert u altijd lagere kosten op - en een hogere restwaarde.

Herfst acties

Mist en regen buiten, condensvorming binnen uw auto. De herfst heeft flink wat gevolgen voor uw zicht op de weg. U kunt ook deze herfst op Volkswagen rekenen voor allerlei voordelen om scherp en veilig zicht te garanderen.

Banden webshop

Zoek, vind en koop uw banden online en kies voor montage in Deventer, Raalte, Rijssen, Hardenberg, Zwolle, Kampen, Meppel of Steenwijk. Wij monteren autobanden onder alle auto’s (ongeacht het automerk).

Ga direct naar de bandenwebshop van Pouw

Achilles aanbieding 

Bekijk de bijlage hieronder voor de speciale aanbieding van Achilles banden.

Economy service

Is uw Volkswagen ouder dan 5 jaar? Dan is onderhoud bij een Volkswagen dealer helemaal geen gek idee. Want met Economy Service is het waarschijnlijk veel voordeliger dan u denkt.

Garantie verlengen

Een reparatie aan uw auto komt altijd ongelegen, niet in de laatste plaats door de onverwachte extra kosten die dat met zich meebrengt. Met een nieuwe Volkswagen hoeft u zich daar niet druk over te maken, dankzij de twee jaar durende fabrieksgarantie. Als u de Volkswagen Zekerheidspolis afsluit, verlengt u deze zekerheid met 1 of 2 jaar.

Long Life onderhoudsbeurt

Als u een Volkswagen heeft die via een servicemelding op uw dashboard aangeeft of uw Volkswagen onderhoud nodig heeft, dan hoeft u niet elk jaar een onderhoudsbeurt te plannen. Uw boordcomputer bepaalt op basis van uw rijgedrag het optimale onderhoudsmoment. Zo bent u er zeker van dat u het maximale uit uw Volkswagen haalt en er onderhoud plaatsvindt als het nodig is.

Vast onderhoud

Rijdt u minder dan 15.000 kilometer per jaar dan bent u voordeliger uit met vast onderhoud.

Service Dialoog

Met de Volkswagen Service Dialoog weet u vooraf waar u aan toe bent. De Service Adviseur bekijkt samen met u de auto, voordat er wordt overgegaan tot het repareren of vervangen van een onderdeel. Wanneer uw Volkswagen ouder is dan vier jaar, kunt u kiezen voor Economy Parts.

Volkswagen klantenkaart

Volkswagen-rijders hebben bij ons een streepje voor. Daarom heeft Volkswagen exclusief voor u een gratis programma ontwikkeld: Volkswagen Inclusief.

APK

Tijdens de APK worden alle belangrijke onderdelen van uw auto nagekeken. Uw Pouw Volkswagen-dealer kan de APK uitstekend voor u uitvoeren, hij kent uw auto immers als geen ander. Het is raadzaam om uw APK te combineren met een grote onderhoudsbeurt bij uw Pouw dealer. U bent dan in één keer klaar én profiteert van een ruime korting.

De voordelen van Pouw

  • Originele onderdelen. De juiste onderdelen, dus uw Volkswagen blijft in zijn oorspronkelijke kwaliteit. Bijkomende voordelen: de reparatie gaat vaak sneller en beter, en onderdelen gaan langer mee. Zo bespaart u kosten.
  • Vakmensen met ervaring werken aan uw Volkswagen. De Volkswagenmonteurs kennen uw auto als geen ander. Dankzij jarenlange ervaring en regelmatige scholing werken ze snel en deskundig – altijd met Volkswagen-apparatuur.

Express Service

Mankeert uw Volkswagen iets? Dat wilt u uiteraard snel opgelost hebben. Daarom hebben wij voor u de Pouw Volkswagen Express Service. Dankzij deze service wordt uw auto direct gerepareerd, zonder afspraak. Zo bent u snel weer mobiel. Ga langs bij uw Pouw Volkswagen-dealer. Als de reparatie minder dan een uur in beslag neemt, repareren wij uw auto terwijl u wacht.

Garantie

Een Volkswagen is een kostbaar bezit. Terecht dat u de zekerheid wilt dat uw auto nog heel lang in optimale staat blijft. Met onze uitgebreide fabrieks-, carrosserie- en lakgarantie heeft u die zekerheid.

Pech onderweg

Met autopech stil komen te staan vindt niemand leuk. Gelukkig bent u met de Volkswagen Mobiliteitsgarantie verzekerd van een snelle hulpverlening door de dichtstbijzijnde Volkswagen-dealer of een andere professionele hulpverlener in de buurt.

Ruitschade

Zijn uw autoruiten beschadigd, bijvoorbeeld door opspattende steentjes of een (poging tot) inbraak? Om erger te voorkomen is het belangrijk dat zelfs de kleinste schade direct wordt hersteld. Daarom staat Pouw Volkswagen 24 uur per dag voor u klaar.

Service app

Volkswagen heeft een handige service app gemaakt die u snel inzicht geeft in wat u moet doen bij pech onderweg. Brandt er een waarschuwingslampje? In één oogopslag weet ú wat wijsheid is: doorrijden of de dealer bellen. Werkplaatsafspraak inplannen? Dat kan snel en direct in de planner van uw Volkswagen-dealer. Heeft u een aanrijding gehad? U kunt direct het schadeformulier van u en uw tegenpartij invullen.