Schade

Pouw Autoschade

Ongetwijfeld heeft u bij aanschaf van uw auto bewust gekozen voor kwaliteit. U wilt tenslotte op uw auto kunnen vertrouwen. Maar wat als u onverhoopt met autoschade te maken krijgt, is het dan vanzelfsprekend dat dit vertrouwen onaangetast blijft? Bij Pouw Autoschade wel. Met ruime ervaring op de autoschademarkt is Pouw Autoschade uw partner voor herstel van de meest uiteenlopende autoschades; van eenvoudige lakbeschadiging tot zeer zware aanrijdingschade.

Deskundig autoschadeherstel is vak- en maatwerk bij Pouw Autoschade. Onze bedrijven behoren tot de meest moderne autoschadeherstelbedrijven in Nederland. Uiteraard zijn wij gecertificeerd om schadeherstel uit te voeren voor álle verzekeringsmaatschappijen.

Iedere schade is weer anders en daarom dient elke autoschade  te worden hersteld door deskundige vakmensen, dit ook i.v.m. de carrosseriegarantie op uw auto. Bij Pouw Autoschade bent u op het juiste adres en bent u niet alleen verzekerd van service, maar ook van kennis van zaken. U kunt er altijd zeker van zijn dat bij vervanging van onderdelen aan uw auto uitsluitend originele delen worden gebruikt, alleen op deze manier blijft de kwaliteit van uw auto gegarandeerd.

Onze Schade vestigingen